Sinds 2015 een gekwalificeerd team.

Wij zijn Alkmaar Tennis School. Onze missie? Het combineren van spelplezier, beweging en interactie. Voor spelers van alle leeftijden. 

Dat doen wij sinds 2015. Onder leiding van Marco Scherjon richt ons gekwalificeerde team zich op club- en wedstrijdtennis. En dat werpt zijn vruchten af. Wij zijn namelijk een door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkende organisatie. Onze trainiers bieden een leeromgeving waarin jij alles uit jezelf kunt halen. De vraag is: wanneer wil je beginnen? 

Wij geven tennisles aan verschillende doelgroepen: 

  • Starter - schooltennis, proefles, open dag
  • Tenniskids - tenniskids systeem
  • Tennisspeler - beginnende tennisspeler
  • Clubspeler - competitie lagere teams, clubwedstrijden
  • Wedstrijdspeler - competitie, toernooien, ranglijst 

Wil je als recreant of in competitie tennissen? Dan ben je bij ATS aan het goede adres. Wij verzorgen tennislessen in groepsverband of privé. 

Onze seizoensindeling
Het lesjaar is ingedeeld in twee seizoenen. Vanaf april tot half september geven wij tennisles op de buitenbanen (Tennispark De Hout). Vanaf half september tot april doen we dit op de binnenbanen (Tenniscentrum Pesiehal). 

Coaching en detachering
Naast tennisles houden onze trainers zich bezig met competitiebegeleiding en coaching van selectiespelers. Daarnaast ondersteunen wij tennisverenigingen die op zoek zijn naar gekwalificeerde trainers. Indien gewenst kunnen wij het lesgeven op locatie volledig overnemen. 

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op